Kopla X



Kaikki mitä tarvitset rikollisen hyviin bileisiin: vaarallisen kova meininki, pelottavan taitavat muusikot ja epäilyttävän upea biisilista! Klikkaa itsesi KOPLA X:n jäljille!

PimpTrain



PimpTrain on 8-henkinen bilebändi, joka saa jäisimmänkin lantion sulamaan kuumaan tanssiin. Tuimalla torvisektiolla ladattu orkesteri tarjoaa kasan tulisia funk- ja discohittejä aina 70-luvulta tähän päivään kuten September, Disco Inferno, Ladies Night...

Partypilami



Tämä ammattitason bilebändi panostaa näyttävyyteen ja erittäin liikkuvaan lavashowhun. Keikka on alusta loppuun hiottu viihdytyspaketti, ja saa juhlakansan taatusti hyvälle tuulelle!

Funksons



Funksons on kahdeksanhenkinen hiphop/rap/funk-kokoonpano Oulusta. Olli-PA:n, Maailman Matin ja Rikihatkan lyriikat kajahtavat letkeän sympaattisesti Oulun murteella. Laulaja Tanja Torvikoski tuo yhtyeen äänimaailmaan tunnelmallista monipuolisuutta.

Iiris



Energiaa pursuava, räjähtävän raikas bilebändi! Vuodesta 2006 IIRIS on heittänyt keikkaa viihdekeskuksissa ympäri Suomen, risteilyillä sekä festareilla kuten Kalajoen Juhannus ja SimeRock.